Posledné články

Korálky od "Albynky..."

Pekne - krásne na mňa čakali, ako inak v truhlici, veď sú to moje dlhoročne nazbierané a naškrečkované poklady... A aby som neklamala, že používam len tie "naškrečkované"... nebola by som správny kreatívny maniak, keby som si "občas" nejaké tie nové korálky a doplnky a kreatívny materiál nekúpila. Takže sa v ponuke farebných odtieňov vždy niečo nové objaví ;). Náušníc mám neúrekom - ale také ešte nie :)

Aké? Pozerajte... 

Od kvietkovaných, ktoré sú podľa mňa krásne, no na niekoho môžu pôsobiť trochu infantilne cez elegantné, či geometrické. 

Jedným z najnovších modelov 3D korálkových náušničiek sú esíčkové náušnice "Esi "so slzičkou dotvorené voskovými perličkami so zapichovacím zapínaním v tvare slzičky z chirurgickej ocele.

Nové tvary náušničiek nenechali na seba dlho čakať a vynikli kosoštvorcové náušničky "Kos" a "Kosi" so zatváracím háčikom y chirurgickej ocele. Krásny 3D kosoštvorec s otvorom v strede ozvláštni každý outfit. 

Tak ktoré a v akej farbe budú tie Vaše?

Všetky náušničky, ktoré pre Vás vyrábam majú zapínanie z chirurgickej ocele. Prečo? Pretože: 

Chirurgická oceľ je vysokoodolná voči kyselinám a korózii. Označenie "chirurgická" sa používa aj preto, že sa tento druh ocele používa aj v zdravotníctve. Je vhodná aj pre alergikov, pretože je hypoalergénna. Bižutéria obsahuje vysoký podiel niklu alebo niklových solí, ktoré spôsobujú alergie. Chirurgická oceľ je veľmi odolný a tvrdý kov, preto nie je tak náchylný na mechanické poškodenie. Ďalšou výhodou je dlhá životnosť chirurgickej ocele, preto je veľmi vhodná na výrobu šperkov. 

Na "šitie" korálok používam silón hrúbky 0,20 - 0,25 mm, aby boli náušničky pevné, nestratili svoj tvar a vydržali čo najdlhšie. 

 

Uverejnené v: Produkty

Zanechajte komentár